Grip op uw administratie. Rozendal Dorrestein.

 

Ons team bestaat uit professionele, enthousiaste mensen die er plezier in scheppen u van dienst te zijn. Wij voorzien u van fiscaal advies, of verlenen assistentie bij het verwerken van uw administratie. Ook op gebied van arbeidsbeloning van uw personeel kunt u bij ons terecht.
 
Door opgedane kennis bij de grote belastingadvies en accountantskantoren ervaart u professionele begeleiding tegen concurerende tarieven.
 
Patrick Dorrestein
Vennoot

"Fiscaal optimaal uw financiële zaken behartigen, ik heb een uitdagend vak. Profiteer van de kwaliteit en kennis van ons enthousiaste team!"

Liesbeth Rozendal
Vennoot

"Reeds 20 jaar ben ik actief in de administratieve en fiscale dienstverlening. Ik merk dat de betrokkenheid met mijn clienten alleen maar groter wordt." 

Raymon Wieser
Belastingadviseur

"Na een prettige en leerzame periode bij een van de grootste belastingadvieskantoren van Nederland heb ik gekozen voor een vervolg van mijn carriere bij Rozendal Dorrestein. Vooral het rechtstreekse contact met onze clienten en het werken in een hecht team zorgt voor afwisselende en uitdagende dienstverlening."

Pascalle Dorrestein
Administratief medewerkster
Martine van Arken
Administratief medewerkster